Office Club

Office Club

Servicerede kontorer & mødefaciliteter

Karberghus står bag Office Club, der med full-service, high-end faciliteter, lounges, receptioner, frokostordning og in-house events er blevet en eftertragtet mulighed for etablerede professionelle fra både ind- og udland.

Arbejdsliv og virksomhed i eget eller fælles kontor med adgang til nogle af Københavns fineste møde- og eventfaciliteter i ikoniske, historiske ejendomme er her en mulighed.

Med nordiske interiører og dansk samtidskunst er Brønnums Hus, Harsdorffs Hus og Zieglers Gaard designed to impress; lejemål for bæredygtig virksomhedsdrift i byens hjerte tæt på den nye Metro – for både individualister og holdspillere.

Brønnums Hus Office Club

Karakter, fest og farver på hjørnet af Kongens Nytorv. Brønnums er et unikum, kulturelitens foretrukne venue i generationer og nabo til det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Med nutidskunst og bånd til både kultur og historie er huset fortsat fyldt med god energi og mennesker, state of the art faciliteter og et smilende in-house concierge team, der hver dag skaber det gode sted for arbejdsliv og forretning.

Der er aldrig langt til en cocktail i stueetagen på BRØNNUM Bar eller til den københavnske kulturscene i indre by. Vel mødt i Brønnums Hus.

Se mere på Office Club

Harsdorffs Hus Meetings & Events

Hold mødet i udenrigsministerens tidligere kontor i Harsdorffs Hus og oplev Olafur Eliassons nye installation af lys og refleksioner second to none. 

I Harsdorffs er der lyst, let og højt til stukloftet, og omgivelserne ånder historie, for her holdt politikere engang salon; man drøftede Danmarks Riges Grundlov og arrangerede siden salget af de Vestindiske Øer fra de selv samme stuer. 

Med ekstravagante interiører, lounges og udsigt til det altid pulserende Kongens Nytorv svæver sommerfuglestøvet i Harsdorff Hus, og Office Club’s in-house concierge team står altid klar til at løfte værtsskabet til nye højder. Med Metro lige uden for døren er man blot 15 minutter fra Københavns internationale lufthavn – og resten af verden. Velkommen til Harsdorffs Hus.

Se mere på Office Club

Zieglers Gaard Office Club

En darling ved kanalernes blå, det er Zieglers Gaard.

Et yndefuldt ydre går hånd i hånd med en varm og stemningsrig atmosfære i husets indre, og her har man lyst til at være. Intet er overladt til tilfældighederne, samtidskunst afspejler husets rige historie og interiøret er formet som en kærlig hilsen til rokokoen.

Huset besidder lige dele elegance og kant, for med udsigt til Christiansborg må man have attitude, og det har Zieglers Gaard. Faciliteterne danner de perfekte rammer for et inspirerende arbejdsliv, det er altid en fornøjelse at vise gæster rundt, og in-house concierge teamet står altid til tjeneste. Varmt velkommen i Zieglers Gaard.

Se mere på Office Club